14 February 2011

KATAKAN TIDAK KEPADA V-DAY, gggggrrrrr!!!!


Teringat zaman skolah dedulu, mase tu form 1-3 (tahun sembilan puloh - an..he3) Kami bebudak hingusan time tu, konon-konon grup ala2 Spice Girl, GADIS REMPAH RATUS.... 14hb Feb tukar2 adiah, kat kengkawan pompuan je tau..(Al-maklum xde buayepren) Disebabkan duit blanje skolah limited, jd bg adiah RM1-RM5 jer. 


TAPI.......................................
itu dedulu, kami GADIS REMPAH RATUS sgt naif, xtau plak yg V-Day ni HARAM DISAMBUT ORG ISLAM. Motip suke2 je, main point sbb nk kumpul hadiah, itu jerrr...

Skrg zaman modengggg, x tau itu & ini @ was-was search je kat GOOGLE, sume terpampang kat PC. Jgn buat2 malas ye, rerajin le godek2 cari info...mudah2an kite x tersilap langkah.


Sabda Rasullullah s.a.w "Barangsiapa , menyerupai satu kaum, maka dia termasuk golongan mereka" Hadis Riwayat Imam Abu Daud. Jadi, jgn memandai nk celebrate V-Day lah, Parti Halloween ler.. toksah!!!! 

Takkan sehari je kot nk berkasih sayang? huhhh... ari2 aku berkasih sayang dgn depa kat pic atas nih. Gambar kat atas ni adalah kekasih awal n akhir aku...

Pssst : Selamat menyambut Maulidur Rasul 12 Rabiulawal 1432H. Selawat dan salam kepadjunjungan besar Nabi Muhammad s.a.w

2 comments:

JIJI YU said...

muehehe..banyak2 entry sal v day ni.yang hiro best sekali aku bace..mmg mengena le..

ain said...

ho3... 14hb ari tu, kwn aku jumpe pompuan kne rogol kat area masjid Besi Putrajaya. Rupe2nye yg rogol tu BF die, knon2 bwk gi Putarajaya nk celebrate V-Day. Phuwwwwwwwwwww!!!!