20 February 2011

DUA KOSONG

2-0, yeyehhh!!!!! Yup, bsambung di entry "lipan kawen". Selepas kami meronda2 kat bandor Ipoh & gi umah Maklang aku utk mandi + tukar baju + solat, kami menerjah Stadium Perak kt Ipoh tgk Perak vs N9. Isyhhh... tak sie2 kami gi stedium sbbnye Perak menang, yehaaaaaaa!!! Tp, mase game ari tu mate aku dok pandang Aidil Zakuan je.. x bekedip ooooo.. Kalo org dh hensem, wat muke kaki injured pon nmpk gak hensemnye, ahaksss!!!!

Faten, kazen aku sgt xcited thp cipan gi stadium. Katenye ni 1st time die tgk bola kat stadium. Hok elehhh.........sian ko Faten. Lagi kesian sbb x psl2 ko sokong Perak, padahal ko tu org Johor. (Eh, aku ni dedulu sokong red Giant taww...hik3)

 Eh, aku nk bg tips kat korang.. kalo korang takut gi stadium make-up cair, jgn risau bwk je portable fan nih.. Cer tgk Abg Pen, disebabkan lemak byk kat badan, kompem peloh2 kan.. jd pinjam je kipas Zulaikha;) Eh, sape Zulaikha ye?

Baby kecik ni kat pic atas nih namenye Zulaikha. umor 7 bulan mama n papa die dh bwk gi stadium.. Skit pon die x nanges, kipas die kne pinjam dgn Abg Pen pon die x marah. Cayalahhh!!! (Kalo korang nk tau mama n papa Zulaikha stat Chenta Chintun kat stadium ler...hik3)

Kawan Abg Pen ni kami panggil Wan Chang, ato name sebenonye Mohd Azwan. Die hangkot 4 anaknye gi stadium taw... Wife die skrg dlm pantang bersalin anak deme yg ke-5. 

Kiut miut depa nih... Sepesen je seluar belang2. Mujo baby kecik depa dlm pantang, kalo tak maunye papa diorg bwk gi stedium gak. he3.......


2 comments:

Ina said...

amboi..kekecik dah bawak gi stadium..fuhh..semuanya bakal penyokong kejor yeop kejor nih..hu.hu
http://inanazir.blogspot.com

ain said...

dah mak bapak org perak, kompem anaknye follow...hik3