11 February 2011

BERJIMAT CERMAT @ GROUPSMORE

Disebabkan lunch hour yg berjam2 ari ni (ari Jumaat le katekan) aku godek2 le website yg best2 kat PC nih.. Tetibe jumpe satu website nih:-


O.M.G (Oh Menarik Gilerrrr)... Baik btol depa nih bg diskaun kat public. Kampeni tu x takut  rugi ke? Tapi perkare yg aku paling takut skali kalo depa nih tipu kita. Yelah, nk beli voucher ni kne bayar online dulu. Takut nnt bile dh smpai kat kedai voucher tu rupe2nye x laku @ invalid. Duit dah byr tp services xde. Fuhh... kes naya tu.. 

Tapi jgn risau sbbnye ade seorg sahabat blogger aku nih http://unlistedone.blogspot.com/2011/02/ingat-lagi-groupsmore-diskaun-hingga-90.html penah try salah satu promotion yg depa buat n seriously depa x tipu. Jd, aku nk try jugak lah. Cenggini ari2 kne bukak website ni nk cari promotion yg BESH;)



5 comments:

JIJI YU said...

mueheh oleh kerna kotak komen ko cenggini bukan style popup make aku susah nak tinggalkan kesan..berali kali jgk aku kena taip komen ni

JIJI YU said...

mueheh oleh kerna kotak komen ko cenggini bukan style popup make aku susah nak tinggalkan kesan..berali kali jgk aku kena taip komen ni

nuzul said...

eh..ye ke..ho3... xtau pulak. hokey2, akan ku ubah setting...;)

aDieyZa said...

nak cuba jenguk website tu jugak la..

nuzul said...

jom jengok2.. tetiap ari ade je promotion yg depa buat..;)