10 February 2011

EUROPE TOURS

1) London, England
2) Paris, France
3) Zurich, Switzerland
4) Berlin, Germany
5) Brussels, Belgium
6) Amsterdam, Netherlands

Fuhhhhhhhh... puas, best, lengoh kaki, habesss duit!!!!


lihat map kat atas, meriah kan??? Jgn kate 5 negare, 15 negare leh pegi tawww... Dekat2 je negare tu, dok sebelah jiran tetangga each other. Hebatttt!!!

Tp, sume ni angan2 Mat Jenin aku jer.. blum mampu lagi sabahat n sedare mare sume ooiiii aku nk gi tempat2 mabelessss cenggini. Ari2 gi gugel search Europe Tours Package, search plak Air Asia n MAS, manelah tau tetibe depa wat promotion SEJAM flight tix ke Paris pergi-balik RM49... kompem aku book time tu jugak...hu3.....(Ha, tengok... baru je berangan 5 min jerawat dh naik 2 ketol..syohh, syohh...)

Kenkadang menyesal gak xblaja rerajin time SPM dlu, yelah kalo straight As, kompem aku gi mintak blaja kat London sane tuh.. Fuh, best wooo main snow, pkai but, mafla, jaket kulit paras lutut.. (Kalo kat Mesia artis kunun glamer je yg pkai cenggitu gitu giant @ tesco.hu3). Kalo nk cari duit lebeh time dok sane aku wat ar part-time job (jd cleaner ke, bukak stall jual pisang goreng ke, wat bisnes anyam ketupat pon boleh gak wehhh). Duit keje tu leh wat duit poket gi jenjalan pusing Europe. Beshhh, beshhh!!!


Ha, kat atas ni link blog budak Mesia yg tgh further study kat Russia sane nun.. best bace blog die, gi jenjalan je memanjang. Best bace blog die.. Bile aku bace blog die, 59.99% diri aku ade kat tmpt yg die dok citer dlm posting die tu. hik3...balance 40.01% kat akaun bank aku sbb duit xde nk gi sane..sob3

pssst :- Dalam proses menabung 10sen sehari ke dalam tabung ayam. 5 tahun lg baru leh pecahkan..;)






2 comments:

alexa yussida said...

salam nuzul..
eh ade link kte la..hehe thnkz sbb sudi dtg n baca:) sorry br smpat singgah sini,klas bz memanjang..blogwalking dah limited da haaa..sob sob..

tc awk:)

nuzul said...

salam... maap curik2 masuk blog awak, lupe lak nk bg salam..he3. jelessssh ar tgk awak jenjalan, skrg ni saye mmpu tgk peta je.ahaks!!!