24 February 2011

~~FESBUK & TWITTER DIPIJAK-PIJAK~~

Aku minat ADIDAS. Aku jatuh chenta dgn ADIDAS sejak dari skolah rendah lg. Tp skolah dedulu aku x mampu nk beli ori, aku beli beg skolah, baju & seluar kat Petaling Street jerk. Nak merase pkai yg ori, aku curik2 ar pkai seluar & t-shirt mak ngan bpk aku punye.. Bile pkai yg ori punye rase mcm cun kejap. Ahakss!!!

Skrg, bile dh kje barulah berani bli yg ori. Tu pon kalo duit dlm tabung ayam aku penoh. he3.... Tapi aku xde lah shopping tetiap bulan, kopek kopak haku!!! 

Eh, back to de story. Sebenarnye aku nk citer psl kasut baru keluaran ADIDAS. Tadaaaaaaaaaaa.....



Cantek ke? Ntah lah, aku tgk mcm semak jerk. Nmpk mcm ilang value ADIDAS tu. Tp terpulanglah kat korang menilai sendiri. Tepuk dada, tanye perot;)

psst : Eh, btol ke brg2 kat Al-Ikhsan tu ade yg x original??? 

8 comments:

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

depa nk pomot laa ni...may b ade peminat tersendiri kot?ntahle kat al ikhsan tu tp mahalnye wehh...

khairul hisyam said...

lawa kasut ni. huhu

Ina said...

saya suka..santeeekkkk..

tak penah beli kat alikhsan..so..tak tau la nak komen apa.
http://inanazir.blogspot.com

ain said...

erma : promot + fesbuk ngan twitter dptlah komisyen skit;)

k.hisyam : bg saye lawa skit..he3

ina: msti awak minat kaler biru:)

Amira Naddia said...

aku kai selipar jmban pun da stylo sgt da..(ayat org tak mampu nk beli adidas)

Nia said...

ehh...special edition la ni ye? cantek jgk,..tp betul la,..mcm hilang value adidas kan.

d_LA said...

hehe..adidas cap facebook n twitter..yg psl ada brg x ori kat Al-Ikhsan tu ada dgr gak sbb kwn dla ada bli raket tp sbnrnya x ori pun..huhu

ain said...

amira : ain pkai teropah jamban pon stylo gaks.ahaks!!

nia: mari kite pijak2 fesbuk;)

dla: la..yeke. kalo mahal menangis le member tu..sob3