30 November 2009

Selamat Ari Raye Aji (spesel kat Pak n Mak Aji je)

Sempena Hari Raya Aidiladha yg mulia ni, aku nk wish slmt blk kampung to perantau2 kota, slmt menjalani ibadah korban n selamat melakukan ibadah haji to Bakal mak n pak haji.. (mudah2an dpt Haji mabrur).

For dis year family xwat ibadah korban sbbnye mak aku dh upah haji for Arwah atok aku.. but de way, paksu aku wat tp xsmbelih dpn umah mcm last year, sume lembu2 orban kumpul bebyk n sembelih reramai kat masjid. (taim tuh kompem lembu2 teriak bgai nk rak kan???)  Aku xtgk sbb aku kne jd bibik kat kampong. Mak aku n maksu gi masjid tlg2 msk. Aku dgn rase bohsan thp power rangers tdo dr kol 1 sampai kol 3.30 ptg (dat time aku xmandi pagi pun lg, tdo ptg pun pkai bju tdo mlm punye..harumnyeeeeeeee..!!!) FYI, korban kat kampong aku wat 2nd raye sbbnye 1st raye ari Jumaat, kaum adam xdpt nk tlg sbb solat Jumaat, tu psl wat 2nd day raye...

( nota lutut : walaupun aku kat kg taim tu, tp jiwa aku kat Puchong sbb aku sedih a.pen xblk kampong die sambut raye... xpe B, ini sume pengorbanan n dugaan hidup, rezeki di tgn Allah, insyaAllah B akan dpt yg lebih baik dr sebelum nih... Pas solat aku xputus2 doa supaya dimurahkan rezeki abg.pen n diberi kebahagiaan kat die, ape yg penting kite kene byk bersabar........AMINNN)

3 comments:

Anonymous said...

nQsk ghd
rVjd ugg store
wVfk michael kors purses
5iDex ├»»¿GHD Hair Straightener
1pLdy burberry outlet
8rBad bottes ugg pas cher
9jQdy ghd nz sale
0kFhi louis vuitton sale
5vUhr michael kors handbags
0wDdu ghd outlet
6sZry ugg boots
1yDnb wholesale nfl jerseys
5sDww michael kors bags
6oSfc lisseur ghd pas cher
7jIre discount ugg boots

Anonymous said...

uVxb coach usa
nOwo iIcy michael kors sale
5lHdv cheap uggs
1fYtw chi hair products
5pSva michael kors outlet
7nKzs cheap nfl jerseys
3lFuv coach outlet store
9dMcz 2cHkd ugg baratas
4kTht 8dGgg michael kors purse
9hOnk nfl shop
6cEcm planchas ghd baratas
1wZdo cheap ugg

Anonymous said...

[p]Thus the pioneer-farmer found himself halted at the threshold of the frontier, for without fencing he could not proceed . The story tells that Ellwood and his wife took a buggy ride to Glidden's farm one Sunday [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire sale[/url] afternoon . In the late 1860's and early 1870's, hedge fencing, the cultivation of native thorn bushes such as the bois d' arc to serve as defense, was employed as well, to greater, but still little success . In spite of the early patent struggles, the battle between Haish and [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire price[/url] the Barb Fence Company had just begun . Fuhua provides two types of Razor Barbed Tape Wire, that is cross and straight, for customers' choice according to your budget [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire[/url] and installation needs . Besides supplying some common specifications provided in this site, we can also custom products according to your [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire price[/url] specific requirements . In the East and New England, fencing had been constructed [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire sale[/url] of stone walls, drawing upon the great amounts of stone found in the native soil . The addition of barbed wire, razor wire or razor tape to existing fences or perimeters are great traditional measures you can take to improve the security of your property.[/p]