10 November 2009

Pesta Sukan Kementerian Kewangan (PSKK) 2009

Yahoooooooooooooooooooooooo.....

Amboi, kemain suke lg aku ye..mmg ar, sukan dah abes jd aku xpyh berpeluh2 lg tetiap ptg. Korang bygkan ye, stat dr 16.10.09 sampai ar 4.11.09 aku kne gi training netball (penat babe...wlupun kekdg aku mengular tp bersebab..kui3....) Trainingnye bukan dkt, jauh tu kat Bangi. Mmg xterurus aku taim tu, wat keje berserabut je. bengang gak aku tgk bos aku.(he3...sori bos, pas ni saye xwat lagi...). tdo mlm jgn ckp, letak kepale ZZZZZzzzzzz... berat bdn aku turun 3kg tu(adoi... kerempeng le jwbnye..),bgun pagi bdn sakit2.. gi kje pkai lak heel, jln dah mcm robot je. Memule aku igtkan xnk join netball ni, tp pikir2 blk bile lg nk merase, peluang ni. Nnnt kalo dah kawen, ade anak, lg susah. (amboi...jauh nye ko kedepan ye cik Ain...)

tapi mse training aku yg slalu ken mrh ngan coach.(garang gile ko...kalo mcm korang yg hati selembut sutera mmg nangis ar kalo kne mrh..) Utk pengetahuan coach, aku ni bukannye player bertaraf 5 * @ penah wakil mane2 kejohanan dunia, pegang bola pun 2thn skali.. (sob sob sob)
tapi akhirnye abes gak. Walaupun dpt no.4 tp kire ok ar dari thn lepas langsung xdpt nombor(he3...bangge jap). Tgkkan team lain mmg kuat2 depa ni. BSN n KWSP mmg ramai player state n SUKMA. tgkkan skill men dah tau mmg profesional... Rmai yg ckp thn dpn kite join lagi, tp......mcm xdpt join je thn dpn. ni aku tempek skit gambo wat tatapan sebelum tdo. WAKAKAKAKA...


Bergambo mse perasmian PSKK 31.10.09.

Pom-pom gurlz nk stat melompat.(taim nih aku tgk xberkelip mate abg.pen. hik3..gatey ye banggg...)

CHEESE..!!! seronok kemain aku ye.. korang teka kat mane aku???(agak2 yg paling cun tu le aku.wakakaka..)


bergambo lagi sebelum kuar stadium. PSKK wat perasmian kat Stadium Maybank. (tension je muke abg pen aku tgk, dok ajak balik cepat je...sabo ye bang, bakey binimu ini mmg suke bergambo. Nnt hny bg adiah DSLR kat awak, tp ape yang penting tgkp pic hny tau..)


5.11.09-bergambo sebelum gi LLM. gambo lagi....


dok melepak kat Hotel MOF sblm stat game petang... xdapek den nk membuto, di bueknyo bergebang bagai...




6.11.09-dah 2nd day dok bergambo lagi, beselah org pompuan jeneh mcm aku nih, pantang tgk camera, ni kat pintu kuar ke lif pun leh posing maut. ekekekeke


ngular di Alamanda taim rehat T/hari....perot lpr bagai, mkanan xsampai, ape lg cari nasik le... melantak @ Ayamas. kok kok kok kok...


pas blk dari Alamanda, Ayu lak bwk Mee Sanggol, mmm..rezeki tu, ape lagi, melantak 2nd round le. hambek ko, berkelah dlm hotel.

7.11.09- last day game, tetibe rindu lak kat korang sume. bile dpt jumpe lagi ye... miss u all soooo MUCH...!!!korang mmg sporting, nnt bebile kite wat gathering ye...

Alangkah sedehnya, hati ku.parampampam...bergambo ngan Datuk A.Rahman Hassan ms mjleh penutup.(ngan pakcik pun bergamba gak??? isyh..isyh..isyh..)

3 comments:

Anonymous said...

lXjd coach usa
vJhl ugg boots uk
sFsp michael kors purse
8yTwg cheap ugg boots
8eEny chi hair products
9vLyk michael kors handbags
1eDij nike nfl jerseys
0sIvb coach outlet store
4mSlh cheap north face jackets
0fVix botas ugg españa
1yZnp ghd hair straighteners uk
8yAuy michael kors
5hAsc nike nfl jerseys
4kTtq ghd españa
0dBjw ugg store

Anonymous said...

kXrb coach
aEmo ugg uk
cRvu michael kors purse
1xBbx ugg boots uk
0qFdi chi straightener
1cFro michael kors handbags
3sPmj cheap nfl jerseys
8uYom coach outlet store
5lVho cheap north face jackets
3lOpl ugg
7oUar mini ghd
3nFxm michael kors bags
2bRgf cheap nfl jerseys
0lWnk ghd baratas
7pAyk discount uggs

Anonymous said...

NhmNlm [url=http://onnrainnmcm.com/#99233]MCM リュック[/url] WbyYzh http://onnrainnmcm.com/ DihNdb [url=http://mcmsenmon.com/#10309]MCM 通販[/url] SmrPdl http://mcmsenmon.com/ SiqZwu [url=http://ninnkimcm.com/#41557]MCM キーケース[/url] MkmDzw http://ninnkimcm.com/ IdmBko [url=http://kaidokumcm.com/#50004]MCM 店舗[/url] DdqRwr http://kaidokumcm.com/ HcrXtu [url=http://manzokumcm.com/#26023]MCM 店舗[/url] TirDpj http://manzokumcm.com/ DqdOom http://chloenihon.com/ EmeTlo [url=http://chloenihon.com/]クロエ 長財布[/url] BuoD http://toumikousin.com/ PowYI [url=http://toumikousin.com/]ビジネスバッグ TUMI[/url] TsiHjJ http://toumikakaku.com/ TcwJnYH [url=http://toumikakaku.com/]TUMI 店舗[/url] GahXou [url=http://mcmhannbai.com/]MCM キーケース[/url] TxuEba [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 通販[/url]