20 November 2009

DSLR...hobby n side income.

Tgkkan title je msti igt aku de beli DSLR yg power bangat.oh tidakkkk!!! Clerk like me blum mampu lg beli DSLR. Gune henpon jelah babe, tangkap pic sana sini. Cam Digital pun atas ihsan Abg.Pen bg pinjam. (Abg.Pen..bg trus jelah camera tu ye...hik3)

Tp seriously mmg aku mengidam nk DSLR. Aku igtkan aku sorg je mengidam, ghupe2nye Abg.Pen lg teruk mengidamnye, mengalahkan org bunting pelamin. Ptg smlm (19.11.09), time tgh lepak2 with him @ Alfa Maju Abg.Pen said he wants at least Sony a550 DSLR 4 hantaran (selepas diracun oleh kgkwn die yg dh pakai DSLR Sony Alpha)... blupp... erk, tercokik den donga. b4 ni die ckp nk Canon 40D ato cikai2 pn 500D, tp aku survey ari tu around RM4k++ 1 set w/ori kit. (pehhh...senggugut aku tgk rege) Pepagi lgi aku survey kat internet Sony a550, mm, kire ok le regenye. 1 set + kits dlm RM2,999. ni ha picnye:--

Digital SLR 14.2 Mega Pixel Camera



Peghhh...mantap gak babe. Bile aku pikir2 blk, DSLR kalo pandai gune n carenye leh wat side income tau. Abg.Pen pndai gak bab2 photography ni, jd dr dok terperap je ilmu tu bek beli 1 n aplikasikan. OK kan? (sape xkate ok pendek umo..wakakaka). Modelnye?dont worry, aku kan ade, anytime aku leh lentok sane sini. (perasan abes ko ye Ain..)
So, in conclusion, DSLR coming soon b4 I married. mmm... kalo Abg.Pen request DSLR, aku lak nk request 1set Habib collection. paham2 sudah...ekekeke

2 comments:

Anonymous said...

ouh . yg nih tak best k.yun .
Nikon D5000 lg semat ! :D

NuZuL said...

byk duit!!!! bg free akak nk arrr