29 October 2010

ANDA STRESS? JOM PEGI CHERATING....;)

Eh korang, penah stress x? Mustahil x penah kan, kalo x penah sgt hebat lah korang nih. Bill Gate tu pon penah stress tawww...

Okey2, jgn merepek meraban. Disebabkan aku ni stress tp belum smpai lagi tahap cipan yg melampau, aku pon menyerah diri n sanubari pegi ke Kursus Pengurusan Stress (18-20 Oct'10) anjuran opis aku sendiri... Location???? Impiana Beach Resort, Cherating. hu3... dengar Cherating je dh ilang stress aku. Resort pun cantek jugak, bende free mmg cantek aje. Jap, aku tempek 2 3 keping gambo..

                   Swimming pool best, tp sgt frust     View from my room, sgt tenang okeyy!!!!     
                            sbb xsmpt nk gi mandi kat sni                           


Personally, ni le kursus yg paling best yg penah aku gi. Byk Latihan dalam Kumpulan (LDK) sepanjang 3 hari kursus tu. Mcm2 aktiviti, tips, kuiz yang ktorg buat. Yang plg bestnye, aku dipilih jd "Samurai" sbb aku menang mase LDK bertajuk "SAMURAI WARRIOR". hu3.. 

beg2 peserta kursus. pehh... aku igt beg aku yg plg besar, rupe2nye aku syilap!!! hu3 (FYI, aku bwk 1 beg AF, tp dlm beg AF tu aku spare 1 paper bag, mmg khas utk kopok lepor ngan satar nnt. ekekekeke)


Peserta kursus bgambar dgn En. Taufik, penceramah kursus ni. Die sgt kelakar ok, disebabkan name aku same ngan name anak die, kompem le aku je jd bahan. hu3


Abeh je kursus, ktorg yg x reti2 tido awal gi terjah nite club kat resort tu... ni bukan nite club cucuk2 langit ye,   ni lebeh kurang mcm stress club. wah, mentang2 gi kursus stress mgmt, abeh sume bende nk di ilangkan stress. Bess2, bende free abeh sume ktorg nk try. 

Ni antare kwn2 baru aku... Namenye 1 building, tp aku xpenah nmpk depa sume nih, Nmpk sgt aku baik dok kat dlm bilik kan? he3... tp kwn2 baru aku sgt sporting ok, mase wat LDK sporting, ajak bgamba lg sporting, hu3...

(p.s: kalo ade lg kursus2 yg seronok cenggini aku nk join lg. lg jauh lagi best, leh cuti2 mesia;)





9 comments:

azrin said...

huhu, saya stress, tp saya tak bleh nak join kursus itu, mcm mana mahu hilang stress?

DKosongLapan said...

memang best....sesekali dapat keluo daghi opis.......lagi best kalo dapat pegi bercuti jauh2....nengok tempat oghang....perghhh....

pergilah melanconggggg

NuZuL said...

arin, stress? ha,ajak pak pent gi bcuti, kompem ilang punye... he3

NuZuL said...

ha, tu dia org tourism dah mai... D_08 kalo krsus kompem jauh2 punye, mklum le rmai yg nk sponsor kmenterian miker..ekekekee

azrin said...

nurul,

idea bernas, bleh tlg jagakan both of my hero? nak cuti without stress kena cuti ngan pak pent jer, baru bleh ade acara kejar2....

NuZuL said...

arin, boleh, xde hal. angkel jol kan ade, biar die jg..erk, kalo dh bcuti together2 kompem dpt maziz jr.hik3

azrin said...

erk, maziz jr kena tunggu dulu la, hehe... anyway maziz dah ade nama untuk adik die, dora.... sempena kartun kegemaran, 'dora the explorer'

NuZuL said...

dora??? hua3... naseb bek xletak name otomen kosmos, peberet abg die.. ;)

groupon script said...

very nice blog....