06 October 2010

VERSI SERBU BERAYE KE RUMAH ADLINA;)

O yehhhh... after versi serbu beraye ke rumah aku, last week kami serang umah Adlina pulak. Memule mkcik ni nk wat mkn2 sabtu @ ahad, tp aku BANTAH!!! alasan yg plg kukuh aku bg " Ala, aku blk kmpong ar time tu, xleh nk pi beraye umah hang..;(". He3, akhirnye menjadi gak pujuk rayu aku nk beraye umah die time ari keje. Xpe, bukan ktorg dtg beraye nk mkn bagai, niat ktorg ikhlas sbnrnye. (Tp kalo ko msak ape2 pon, ktorg bedal je, xpenahnye xsedap, sedap memanjang. ho3).

Aisy wit his "cute house". Erk, aunty pinjam leh, mcm bes lak dok dlm umah Aisy ni ye..;)

Abg Pen as a Telephone Consultant mlm tu. Kusyuk giler makcik ayu mendengarnye... Sian ayu, telepon die rosak, xpsl2 kne bli new phone. 

Wow... mavelesss Adlina ni msk. Tabik Spring, TOINGGGG!!!!

Kepale n perot Abg Pen same2 bulat!!hik3

Ayu, Farhana, Siti, Ayu n me.. (maap, gmbar tpakse black n white sbb ade makcik bosnia disitu, perbezaan warne kulit amat ketare sekali;)

4 comments:

DKosongLapan said...

errr....abg pend tak pakei topi pulak???? kat Ipoh dengan topi memanjanggg

NuZuL said...

die kabor kalo pakey topi boleh menyebabkan saluran liang rome ghambotnye tersumbat.ekekekeke

Adlina Husaini said...

haha aku suka version gambaq last sekali tu ngan alasan kukuh disebaliknya hehehehe

NuZuL said...

tp walaupun aku dh buat black n white, nmpk gak keputihannya..hu3