30 October 2010

ALANG2 DAH SAMPAI CHERATINGGG......DOT DOT DOT


Cherating oh Cherating. Tak sempat sbnrnye aku pusing2 1 Cherating tu. Pantai Cherating pun aku x sempat nk gi mandi (wlaupun chalet aku btol2 dpn pantai, mlm2 siap dgr bunyi ombak gitu. ahakss!!!) Jadual kursus ktorg sgt pack hokeyy!!! Disebabkan ktorg wat muke ala2 kesian mcm Kassim Baba time nk kne pancung, urus setia kursus tu bwk leh ktorg gi Bandar Kemaman, last day b4 kitorg btolak blk ke KL. jd, bile pi area Kemaman, main target kitorg of cos le SATARRRR!!!

Kat KL bile lg nk wat tulisan JAWI??? 

Ktorg satu bas sgt frust yg amat kecewa sbb Satar tersedap kat area Kemaman, AZIZ SATAR tutup. huhh!!! Jd, driver bas ktorg sedaye upaya cri mane2 kedai yg jual satar... (meleleh dh air liur nih;) 

Haaa, jumpe pon. Ape lagi, 1 bas serbu kedai ni.. Hu3, manyak untong lorrr bisnes abg ni ari tu. Mau esoknye die tutup kedai sbb tangan lengoh dok bakaq satar x berenti2...;)

Akak a.k.a bos bahagian BPTM n Perolehan yg sgt suke n seronok ya amat bile dpt beli satar;)

4 comments:

Adlina Husaini said...

sedap ke? apa rasa dia weh?

NuZuL said...

sedap.. kat sini satar mcm rupe otak2. kat sane satar wane keladu, ikan letak byk, pastu ade cili api btenggek kat dlm.hu3

Anonymous said...

tTkj ghd hair straightener
tWcb ugg boots on sale
fTbv michael kors outlet
3kOtx GHD Australia
8qNrh burberry usa
2lTez ugg pas cher
7dFsb ghd nz
7xPjb cheap louis vuitton
7sTnv michael kors sale
7yUdb ghd cheap
8kMqu ugg sale
4mHgm wholesale nfl jerseys
2bSme michael kors purses
4uJls ghd lisseur
5yUlc discount ugg boots

Anonymous said...

uVft coach outlet online
iIdk ugg boots sale uk
bXet michael kors bags
7mYdh cheap ugg boots
2uYpt chi hair straightener
1dYjg michael kors purses
4eSig nfl jerseys
6cGuc coach outlet store
9qDle north face sale
9vUth comprar ugg online
4wCtu ghd straighteners uk
7iBel michael kors
3mKxa nfl jerseys
9eCeb ghd
5lHrv ugg boots sale