25 October 2010

MARI MENGHILANGKAN STRESSSSSSSSSSSSSS!!!

OMG... aku sgt stress bulan nih n jugak bulan depan, jadual aku FULL okehhh!!! mcm susu FULL CREAM.ahakss!!! Stress ni dtg bile keje opis melambak2, setinggi gunung everest. Tp kne rilexxx, wlaupun bz tahap cipan, i'm still can outing, dating, eating, sleeping, chatting n bla bla bla...

So, langkah pertama aku nk ilangkan stress aku bwk seorang manusia nih gi jenjalan (mintak2 die xbg aku stress time gi shopping ye..;)



Haruslah aku enteprem, nk tunjuk betape kasih n sayangnye aku kat budak kecik mate sepet nih... (nnt ko dh besar jgn lupe blanje akak kek cekelat setiap hari.wajib!!!!)


Myazara ni mmg suke kalo gi jenjalan mcm ni, wlaupun kat IOI Mall jer... tp yang x suke nye penat nk main kejar2 dgn die. Tetiap kali bwk die gi jenjalan jgn harap aku nk pkai heel or ape2 kasut yg tinggi. Pkai slipar getah je ye.. Senang nk kejar die kalo die lari jauh2. he3... Mmg petang tu, 17 Oct'10 aku dating berdua dgn die je, Alif n Iwan x follow, Abg Pen pun aku xajak. Outing gegirl gitu. Hik3...

6 comments:

DKosongLapan said...

mase bawak jenjalan ni....hanibi.....poket mike takde stress ke???

Azie said...

dah besar Myzara ni...

NuZuL said...

D_08, poket awok stress spoloh hengget je, 2 hengget main kuda, 8 hengget beli cekelat.mujo die xrikues bju mahey2.hu3

NuZuL said...

kak azi, makin besar, makin becok lak mulut die...ekeekeke

Adlina Husaini said...

hehehe nanti haku ajaq dia rekues brg2 kat daiso ngan ajak makan kat seoul garden

NuZuL said...

wehh... jgn.. membahaya wallet aku. die tu dh le suke mekap2..