22 October 2010

MAKAN-MAKAN LAGI...

Haluuu....!!!

Eh, nk tanye jap, boleh ke aku letak entry pasal raye? hik3... time bulan Syawal xsmpt ar nk post entry raye, jd la ni baru ade mase nk post.hik3....

Ok2, minggu2 terakhir Syawal ari tu (9 Oct'10) my best frenzzz AYU, INA n ROSHA dtg rumah beraye. Depa ni geng aku mse skolah kat S.M.K 19 Shah Alam. Ala2 Spice Girl gitu. ahaks!!! Memule pening gak nk pikir masak ape. Pastu Ayu bg idea die nk mkn ala2 kampong. Ha, sonang skit keje den.

Ikan Bakar with Air Asam...;)

Sayur Campur + Udang masak petai;)

Puding Cocktail (buatnye awal sehari dr tarikh kejadian;)

Mcm biase, blk kej aku trus singsing lengan baju trus dapur masak mcm robot. X smpt nk tukar bju kje. Yelah, depa nk dtg kol 8.30 mlm, menggelabah aku. lebih kurang kol 8 mlm baru settle. Time tu le aku leh mandi n solat maghrib...;)


Ina & Rosha - Ina, nape ko mkin kurus???? Sia2 je ko minum susu "weight gain".

Abg Pend sdg memberikan ceramah yg btajuk " Rambutku Semakin Gugur".

Ina n Daus, depa ni cinta cintun dari skolah taww...hu3. hasilnye.......jeng, jeng, jeng...

NIYAZ AMANI yg tembab. OOooo..patut mama n papa mkin krus, depa pi pas daging kat Niyaz.hu3

Ayu,mai dr jauh tu, UK mari..(Ulu kelang ye, bukan United Kingdom). Tp agak frust sbb die xbwk anak die, Rania. Oo.... ko nk dating together2 dgn daddy Rania ye..;)

Thanks for coming Ina, Rosha n Ayu.. sori, aku msk simple2 je, nnt kalo aku de rezeki lebih, aku wat msk special kat korg sume. Nk gosip2 pun xsmpt, nnt kite wat gegirl outing ye.. bru best bgosip.ahakss!!!


2 comments:

DKosongLapan said...

untong le abg pend camni....dan makin ke depan le peghut die nanti niii.....hehehe

NuZuL said...

kalo cenggini x bebaloi le die tughun ghibeh tetiap mingu..ekekeke