04 October 2010

PREVIEW "ESTET" @ UPSI, moh kite menongeh!!!!!

Ha, Last week, 29 Sept'10 aku n de bujang tp xbujang gang a.k.a yob4ever gi ke UPSI sbb nk tgh preview filem ESTET... ha, jgn lak pikir aku ke UPSI nun nk gi menoreh pokok getah ye.. filem ni MAMAT KHALID pengarah nye... bakal pecah panggong 4 Nov'10. (Leh lwn pilem Dr.Romzy nih, kekadang aku sgt tension n tertekan tgk fesyen rambot die tu, lebeh baik botak licin mcm abg.pen, xde pelik sgt kot;)


Aku bg 5 bintang!!! Farid Kamil mcm Sivaji tu, tumbok2 siap ade sound effect tu. Kalo muke dh ensem, pkai selekeh pun muke menten hensem, ekekekeke.. Jasmine n Shashi ni lak Best Actor n Actress Indian Film. Jgn xtau.. Kalo tgk depa ckp taim blakon, ngan hangpa skali ghase nk geleng2 kepale. Klakar tahap gaban raksase otomen. Ade satu part tu bpk Jasmine nk bunuh diri, aku bru feeling nk kuar air mate, tetibe ade lak lawak tahap menopos yg mbuatkan air mate aku xjd nk kuar.ekekeke. Isyh... nasihat aku sape2 nk tgk filem ni "Pastikan anda tidak berada dlm tahap kekenyangan melampau semasa melayan filem ni. Kalo tidak, perot anda akan berase sengkak!!!". Aku yg ayu ni pun xleh control cun ketawe, ape ntah lg korang yg xensem n cantek diluar sane.


 Pas abeh preview, ade lak majleh "Mari Berasap" kat luar dewan... Oghang pompuan, sile dok jauh2.. sgt bhaye kpd org yg mhidu dr org yg mengisap.ekekeke

Ni Kak Jib (yg pkai tdung tu ye). Die ni Penerbit filem ESTET. sgt friendly.... (R.Nijam sdg mengayat K.Jib, teringin btol die nk blakon jd Apok Jasmine dlm pilem ESTET II nnt.wakakakaka)

mari mengeteh...;)

mari mengeteh lagi. mate aku dh tkulat2 ngantok, mujo aku ikot, kalo x maunye deme nih sambong gi karok plak pastu;)

Ni bukan skandal n bibik Abg Mat ye... ;)

4 comments:

DKosongLapan said...

laa....awok ade kelaih malam tuu....si chaeir ade ngajak....tapi mahaplee.....tak dapt join kome

NuZuL said...

ghugi beso miker... bak kate chaier,
"TAK BLEYYYY....."hik3...

Adlina Husaini said...

hok aloo jeles!!

NuZuL said...

tu blum lg aku bgamba ngan Shashi, kompem hang gigit tudung punye..hik3