23 March 2011

TUNANG ABG PEN;)




Alhamdullillah... pada 19 Mac 2011 bersamaan 14 R'Akhir 1432H aku telah sah menjadi isteri TUNANG Abg Pen. Hik3... Majlis pertunangan yg berlangsung kat kampong terchenta, Perak de Silver State dihadiri oleh sanak saudara terdekat. Walaupun ujan (ujan rahmat kan....), lebih kurang 200 sedare mare yg datang.. 

InsyaAllah, majlis perkahwinan kami akan berlangsung pd bile2 mase setahun dri sekarang. Hik3...

psst: dah bersawang aku tgk blog aku nih.. Maap le, aku cuti seminggu lah. Lame giler kan. Ala, skali2 amik cuti. Masuk opis  lak keje melambak2. Nnt bile aku free aku citer psl kenduri tunang aku nih ye.. (eh..ade ke org nk bace, hu3..)

8 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah dan folo blog ini..

semoga tuan belog ceria2 selalu ya :-)

DKosongLapan said...

nampok beno tak sabonye...sampei melompat2 si tunangan abg pen ni.....hehehee

ain said...

sahromnasrudin: salam ukhwah...:)

d_08: eh, tgh sabo lah nih..kalo x sabo dh lame lompat sampey ke langit.ekekekekeke

azira rais said...

Tahniah Ain....semoga sabar n tabah hadapi tempoh2 pertunangan

Ina said...

aik..kita ingat awak dah kawin?..he.he..anyway..selamat bertunang dear, dan take care ye, zaman bertunang ni byk godaaaaannnnn.

JP Nurul said...

tahniah....

bila la giliran sy plk...tett!

YanaMIB said...

tahniah..cpt² langsung kendurinya =)

ain said...

azira: mmg tgh sabo2 byk2 nih..he3

ina: blum kawen lg kak. Mmg byk godaan, samaade saye digoda @ tergoda. ekekekeke

nurul: nah, amik aura nih... kompem secepat mungkin..;)

yana: insyaAllah, ujung thun nih..:)