01 March 2011

~~~LAST MINUTE~~~


Lihat gambar diatas. Seperti mereka sdg kusyuk mendengar "Ceramah Keselamatan Jalan Raya" anjuran IPD Putrajaya. 

Nehi, nehi, nehi...!!! Sebenarnye mereka di dlm gambar tu adalah insan2 yg byr saman LAST MINUTE!! Dan, dan, dan..... aku tergolong di dalam ini cherita. Hik3... 

28 Feb 2011 pepagi bute aku bgegas ke IPD Putrajaya sbb nk bayar saman. 4 hari aku bukak www.myeg.com.my sbb nk bayar online tp amat mendukacitakan sbb server terlalu busy. Sob3... No giliran aku 2185 dan nombor sedang dipanggil 2023. Jadi, cube korang kire sendirik berapakah beza nombor tersebut??? Jawapan yg btol @ salah mmg xde hadiah sbb aku dah pokai bayar saman semalam. He3...

psst: Pukol 1 petang brulah turn no aku dipanggil. Fuhhhhh... Aku tukar shift dgn Abg Pen sbb aku de meeting kol 11 pagi. Sharing is caring. Ahakss!! 






5 comments:

my name is Yana said...

alhamdulillah sempat gak pergi bayar...:)

ain said...

Yana, memule takut gak kalo xsmpt. manelah tau tetibe sistem down smpai ke tgh mlm.. huhuhu

alexa yussida said...

Alhamdulillah smpat bayar kan..hihi pngalaman n pngajaran tuh:D

aDieyZa said...

nasib baik sempat bayar kan..

ain said...

alexa: pengalaman pahit yg sgt memahitkan...kui3..

adieyza: kalo dtg balai kol 12 thari, maunye berkelah smpai ke malam..hu3