09 March 2011

ANDREJ PEJIC - CHANTEK & HENCEMMMM;)


Chanteknye lelaki tu, hencemnye pompuan tu. Kompius kan stekmen aku nih? Eh, aku bukan main2 tau, serius aku puji Andrej Pejic chantek & hencem. Nak tau kenape? Sebab...sebab...sebab sesebabnye die ni spesies jejantan taw... Umo baru 19 tahun dan die model dari Serbia dan lahir di Bosnia dan kini tinggal kat Australia.. (Fuhhh...banyaknye dan....)

Eh, bukan niat aku nk tayang gambo lucah n sexy cenggini, tapi die ni lelaki jadi memang x menggairahkan pon kalo kaum lelaki tengok..Menurut sumber pakcik gugel, die ni x penah buat plastic surgery. Jd muke, bentuk badan, kulit 100% "tulen banggg".

pssst: Die ade gelpren x??

5 comments:

alexa yussida said...

aaaaa saya ingtakan die ni pompuan *,*

my name is Yana said...

kena tanye dulu awak ni straight ke belok2..hehe..nk fm dr sabah tk?

ain said...

yussida: lady + man = leman.hik3

yana: bengkang bengkok kot.ekekeke

JIJI YU said...

naseb baek aku sempat kawal nafsu...

ain said...

jiji: nafsu mkn je kot ko kontrol..hua3