22 January 2012

31.12.2011 - Episod 2 : Make-Up 5 inci:)



Bersambung kembali di Episod 2:) Dewan Presint 9 Putrajaya ade sediakan bilik VIP, konon2nye tmpt utk tetamu2 "bergaji beso" @ family belah pengantin lelaki lepak2 b4 mjlis berarak start. Tp aku jdkan blik VIP ni tmpt mekap n cantik mencantik utk kami seisi keluarga. Kenape aku ckp seisi keluarga? ni jawapannye...


Tadaaaa...riuh rendah n tunggang langgang aku tgk bilik ni dibuatnye. Memasing nk mekap, aku pon konpius sape sbnrnye yg nk kawen nih??? Aku tgk pic kawen kwn2 aku, bilik mekap depa tenang je, ala2 romantik gitu, tp bilik mekap aku masyaAllah, ade pampers budak, ade botol susu (myazara punye), ade tuale mandi yg basah lenjan (sbbnye kat luar dewan aku ade swimming pool jd sepupu2 aku yg kecik2 ni dok lenjan dr pagi smpai ptg main air. depa x hirau wedding artis paling popular ABP nih...) Hebat kan???? hik3...


Buat pertama kalinye aku make-up tebal ya amat. Mase nikah n tunang ari tu aku rase xdelah tebal sgt. Bile sentuh kat pipi, aku masih boleh rase lg kulit muke yg mulus dan tulus nih...(buwekkkkkkkkkk). Tapi make-up kawen ni jgn kate kulit muke, bulu romasssssss pon x rase:)

Orang yg bertanggungjawab mencantekkan, memputihkan, menutup liang2 romasss, mengcover parut2 jerawat aku xlain x bukan NURIN ADLINA BASIR. Orgnye kecik molek tp mekapnye masyaallah MABELESSSSSSSSS. Walaupun die xboleh buat muke aku secomel Miranda Kerr, tp die berjaye menjadikan aku putih mcm Lisa Surihani:)

 Tadaaaa, putihkan??? Akhirnye aku bjaye menjadi putih selame 6 jam, hik3...

Inilah gaya, mutu & keunggulan Abg Pen. Pehhhh, skali pandang mcm Remy Ishak wooooooooo:)




Renungkan tajam n sexy Abg Pen boleh membuatkan iceberg yg Titanic langgar 100 tahun lepas cair tawwwwww

Us:) (Sesak nafas aku tgk perut Abg Pen tu, mcm nk tercabut je butang baju tu, ekekekeke)

Flower girl aku... Mmg over budak nih, 3 malam berturut2 buat rehearsal jalan pelan2 smbil pkai gaun + pegang bunga orkid mak aku.. hadoiiiiiiiiiiii


feeling wanita inggeris dok tunggu prince chaming dtg meminang:)

Eh korang, aku nk tunjuk something lah....:-

korang tgk gambo ni.....

pastu tgk gambo ni... mcm adik dgn kakak kan kan kan???

BYE:)


1 comment:

Anonymous said...

[p]Thus the pioneer-farmer found himself halted at the threshold of the frontier, for without fencing he could not proceed . The story tells that Ellwood and his wife took a buggy ride to Glidden's farm one Sunday [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire sale[/url] afternoon . In the late 1860's and early 1870's, hedge fencing, the cultivation of native thorn bushes such as the bois d' arc to serve as defense, was employed as well, to greater, but still little success . In spite of the early patent struggles, the battle between Haish and [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire price[/url] the Barb Fence Company had just begun . Fuhua provides two types of Razor Barbed Tape Wire, that is cross and straight, for customers' choice according to your budget [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire[/url] and installation needs . Besides supplying some common specifications provided in this site, we can also custom products according to your [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire price[/url] specific requirements . In the East and New England, fencing had been constructed [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire sale[/url] of stone walls, drawing upon the great amounts of stone found in the native soil . The addition of barbed wire, razor wire or razor tape to existing fences or perimeters are great traditional measures you can take to improve the security of your property.[/p]