23 August 2011

DUA PULUH TUJUH

Pada 17 Ramadhan 1432H bersamaan dgn 17 Ogos 2011 genaplah umur aku 27 tahun. Alhamdullillah, aku bersyukur ke hadratmu ya Allah kerana diberi kesihatan yang baik, dikasihi & disayangi oleh femili terchenta, dipermudahkan segala urusan dll. 


tengs a lot buat kwn2 fesbuk yg wish "epi besday" kat aku. 150++ wall post dr kengkawan dan aku reply setiap satu, fuhhhh rase mcm artis gitu. Ahakss....

ni gambo besday 2 tahun lepas. Kek sampai 2 bijik taww... hik3:)


Ya Allah, panjangkanlah umurku dalam Mentaati-Mu dan mentaati utusan-Mu serta jadikanlah aku hamba-hamba-Mu yang soleh. Amin..






5 comments:

Afikah Aziz said...

selamat hari lahir kak walaupun dah lepas hehe,tu la akak lmbt wat entry kui3x :P

Adlina Husaini said...

laling!!

A.I.N said...

afikah: tengkiu2. tu lah psl, dh 27 7 hari bru nk update post, hu3

adlina: yayunk...:)

WILAYAH C.T.M said...

sama lah birtday kite!hehe.happy belated birthday...

A.I.N said...

yeke? hepi belated besday...:)