10 August 2011

SETELAH 10 HARI BERPUASA

Pesanan penaja: Gambar di bawah bukan gambar lucah n tidak akan menyebabkan pahala puasa anda berkurangan:)




Nmpknye adik2 aku, Alif (10 tahun) dan Iwan (9 tahun) berlumbe2 dok tunjuk "tulang siape yg plg banyak terjojol". Ha, tau kan maksud TERJOJOL?? Alhamdullillah... sampai skrg depa berdua belum lg tinggal pose. Bak kate mak aku, latih anak pompuan puase senang skit banding dgn anak lelaki. Tang nk kejut sahur tu senang le jugak lah, tp bile nk kejut bgun gi sekolah mak aiiiiiiiiiiiiiiiiii..punyelah payah. Byk btol alasan depa, "kepale peninglah", "xsmpt nk tidolah""bln puase cikgu x mengajar sgtlah"... isyhhhh.. sekeh kang!!!

p/s: Mase sahur, aku le yg plg banyak makan dlm family. Nasi kompem 2 pinggan punye:)


4 comments:

Mohd "Yob" Aidil Jamaludin said...

Ingatkan badan abg pen tadi ahahahahahahah

A.I.N said...

ha, bdn abg pen pon mcm ni jugak, tp Abg Pen 27 tahun yg dulu.ekekeke

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

A.I.N said...

TQ.. ok, i followww:)