17 August 2011

BERPAYUNG KETIKA IFTAR

 p/s: Tajuk di atas bukanlah bermaksud aku bukak pose time hujan lebat, guruh, kilat petir. Sile bace cerite sebenarrrrr....

Last week bersamaan dgn 14 Ogos 2011, aku, adik2 n my "suami to be" (gedik sat) bukak pose kat Laman Sri Payung, Ampang. Majlis bukak pose ni sebenarnye anjuran kelab bola sepak terkemuka dunia, yob4ever, hu3.. Yob4ever ni sebenarnye kelab bola sepak Perak, walaupun player Perak x sehebat Suarez ape ntah lg Gerrard, tp semangat berkobar2 penyokong  Perak mengalahkan MUFC tawww:)

Antara hidangan yang mampu mengoncang iman korang sume, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-

Kambing Bakar yg masih suci - gmbr diambil pd jam 6 petang, tu psl cantik semacam. Selain dari Kambing bakar, menu yg mampu melelehkan air liur n air mate korang Sate, Char Kuey Teow, Asam Pedas Melaka, bla bla bla... (haiyoo, tetibe bebunyik perot aku nih) 

Sopankan gadis ni. Sopan je mkn, x toleh kiri kanan pon. Bercakap2 mase makan jauh sekali, Anak siape lah ni:)

Alif, Iwan n Abg Pen yg penuh dgn kesabaran tunggu bukak pose. 

Tengokkan pada menu yg MACAM-MACAM ADA n sedap dasyat melampau kompem korang igt mahalkan? Padahal hargenye berpatutan n berbaloi2:)






3 comments:

NOR said...

murah...makanan pn menarik...ble la bleh lps ke sini...he3x...=)

A.I.N said...

nor, harge berpatutan, area KL plak tu, susah ooo nk jumpe yg murah2 cenggini:)

Iffah Afeefah said...

erk takot je

besar sgt