03 May 2011

ABANG-ABANG KEPAK YANG ROCK!!!!

Malam jumaat yg lepas aku memboloskan diri kat Jalan Tun Razak yg sesak due ploh empat jam semate2 nk gi tgk Abang2 Kepak perform kat Istana Budaya. Sangat2 excited ok!!!! (Walaupun rase tension ya amat sbbnye kol 8.00 pm pon jln kat KL jem, adoiiii..) 

U'r Rock Abang2 Kepak!!! cewahhhh...ganass sgt le konon aku nih. Seriously rase xpuas tgk Wings perform mlm tu. 2 jam 30 minit rase mcm kejap sgt. Depa lak bwk lagu2 yg meletop bagaikan popcorn, mmg syok x hengat lerrr... Gabungan Wings & Orkestra Simfoni Kebangsaan  mcm "Marjerin dgn Kaya". Bile tgk konsert rock cenggini ekspesyeli kat Istana Budaya jgn harap le nk bukak2 baju (eh, org lelaki je ye...) baling botol,  head banging, bau peluh menitik2 & bla bla bla. Penonton yg dtg memasing sopan je, kaki siap silang gitu. Mase Awie bwk lagu yg ganas skit mcm Jerangkung Dalam Almari, memasing goyang2 kepale 30 darjah jer. Ahakss!!

Konsert Wings Opera Hidup disponsor oleh Harley Davidson. jadi, rmai jugak le ababg-abang motor besar yg dtg mlm tu...vroom vroommm!!!

Posing sat;)

Muke paling seriesss abad nih!!!!

psst: Tertunggu2 n ternanti2 Ziana Zain buat konsert kat Istana Budaya. Berduet lak ngan Awie nyanyi lagu Senja Nan Merah, oh...indahnye dunia!!!!!!


2 comments:

DKosongLapan said...

mabelessss......... kalo betoi peminat kepak....mike jawab soalan ni..... sape vokalis asei kepak sebelom awie????? ha...jawap....jawappp

A.I.N said...

jawapannye CHAIER.ekekekeke...
ala, awok ni peminat suam2 kuku kaki je kat abg2 kepak nih.ekekeke