09 December 2010

RIMA FAKIH, U ARE SO BEAUTIFUL, BUT...........................dot dot dot

 Ni lah RIMA FAKIH, cantikkan? Beautiful body shape..!!! Tp, sape pretty woman nih?


Tadaaaa... she is de 1st Muslim Miss U.S.A. Yup, btol2 aku x tipu. Miss USA 2010 ni dilahirkan di Lebanon, membesar di New York dan pada thun 2003  bpindah ke Michigan with her family. Bersekolah di St. John's Preparatory School dan Catholic high school in Queens. Die jugak mempunyai Degree of Economics and Business Management dari University of Michigan–Dearborn

Die sorg Muslim n Islam, tp kenape msuk pertandingan Ratu Cantik ni? Semase die dok sibuk join American Beauty Pageant Contest ni, public dok kecoh citer psl hal die, ade yg sokong n ade yg bantah (aku kategori yg x sokong tu lah...) Tp die keluarkan satu statement berbunyi cenggini "I'd like to say I'm American first, and I am an Arab-American, I am Lebanese-American, and I am Muslim-American." 

Pssst :- Sesungguhnya dunia ni hampir kiamat... Jgn kate si Rima Fakih ni, kat Msia melambak2 "pompuan" yg seksi meksi cenggini. Renung2kan n selamat beramal...;)

Nak tau lebih lanjut, gi kat link nih : Uncle Wiki



4 comments:

DKosongLapan said...

aduileee....
awok tak tau nak cakap ape lagi....
bende udah akhir zaman ni macma ni leee.....
oghang udah tak kesah nak dedah sane...dedah sini...... nak bolen pun oghang tak malu dahhh

NuZuL said...

deme bangge tayang sane sni.. awok ade bc 1 artikel pasey sorg makhluk tuhan ni berbolen, pastu die ckp "ni sume anugerah tuhan, jd kite kne kongsi n tunjuk pada semua kecantikan ni.." nauzubillah......

Rahimah said...

eleh tak hairan pun.Alkafirrun ada agenda sendiri dlm memilih orang muslim.Kalau mahu 'pengiktirafan' barat buat lah segala yg dilarang islam.Buat filem gay,lesbian,atau kisah rendahkan islam,bertapaklah filem2 sebegini disana atau pun dpt anugerah.Bukan saja filem,buku dan pandangan(ucapan) yg melawan norma2 asia akan diperbesarkan.

NuZuL said...

rahimah... yup btol. Alkafirun tepuk tangan kat luar sane bile tgk org islam "mcm" ni.. Diorg sgt suke n 100% bg galakan kat org islam yg tpesong akidahnye, yg rugi...KITE. yg untung....ORG KAFIR