11 April 2011

MELAWAT RAJA-RAJA LAWAK..NGEH..NGEH..NGEH..

Dua minggu lepas (ari Jumaat yg lampau) aku bkesempatan ke FINAS, Ulu Kelang menengokkan diri ke MAHARAJA LAWAK...Mak aiiii... putus urat perot aku dok dlm studio tu sbb raja2 lawak ni buat lawak yg superrr punye (tak termasuk Amir & kump. WAI ye.. Amende yg korang merepek atas pentas tu brader??? X lawak langsung!!!) Plg besst mlm tu lawak Hantu Karipap oleh kump. BALAS. Walaupun lawak ade unsur2 21SX, tapi care diorg sampaikan cerita tu mmg ngammm habesss & kisah benar yg ditambah asam jawa oleh diorg... Kump. SEPAH pon boleh tahan jugak lawaknye. 

Tengkiu byk2 Abg Pen sudi mbawak aku nih gi tgk Maharaja Lawak walaupun pd memulenye agak malassss nk join..hu3

Mase rancangan ni live kat Astro Prima, bertubi2 aku dpt SMS dr kwn2 & femeli aku, diorg kat umah sakit mate sbb SILAU tgk kepale Abg Pen dlm TV. Aku dh pesan kat Abg Pen pakai topi, tapi die ckp topi die basuh sume. Mampoihhhh.... 



Tokeh Gelang tgh buat demo "care2 pakai gelang dgn btol":)

Abg Pen sedang di temuramas oleh CNN;)

Sebok bebenor si Nabil ni nk jual Tali Pinggang Berkalendar kat aku... Maap, maap, maap... aku ni pompuan, merabahaya buang air kecik merate tempat.kui3...

psst: Tengkiu byk2 kat Abg Mamat Khalid sbb bg ktorg pass masuk.. "I  LAP U" lah Abg Mat!!!;)

7 comments:

Ina said...

..hu..hu..bestnya...ada gambar plak ngan si nabil tu..

DKosongLapan said...

disebabkan mahaghaje lawak ni le si Chaeir dgn si Yen tak tughon training Putsal Ipoh.... hampeeehhhh....

A.I.N said...

ina: tinggi btol nabil nih, msuk lompat tinggi kompem menang.hu3

D_08: kite bakor je deme...!!!

EB said...

Hahaha best best!

A.I.N said...

1st week je best, 2nd week agak lintang pukang.hu3

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pelik kan balas sentiasa buat lawak unsur sx..

A.I.N said...

biaselah, budak baru nk membesar, hu3...