20 April 2011

FORMULA ONE YANG RAMAI FOMFUANNNN:)

Bile sebut pasal F1, otometik kepale otak sesetengah ore jate (kecek kelate le pulok) terbayang pompuan seksi dok pegang payung sambil tunjuk betis putih deme (pakai skirt pendek). Pelik kan? Wajib ke kne letak pompuan kat tgh2 trek yg panas tu? Tak pulak depa ni risau kulit itam.. Nape, xleh ke org laki yg pegang payung, xpon Maikel Shumeker ngan Luwis Hamilten pegang payung sendirik??? Isyhhh, pelik sangat2 lah... 

Aku pelik sgt nih sbb mase F1 kat Malaysia (10 April 2011) ari tu, aku gi jugak le kat Litar Sepang tu. Jadi aku TERTENGOK dgn TAK SENGAJE tgk pompuan yg seksi2 ya amat. Aku yg spesis pompuan ni pon seksa mate tgk pompuan2 cenggitu ape tah lagi spesies laki. Sempat gak arr aku snap 2,3,4,5 keping pix:-

Hambek ko, amboiii...suke ye abang2 sume, siap buat thumb-up gitu. Dapek tau dek bini ekau, mampuihhhh 3 bln ekau tido kek luar (sgt kompius bile tgk posisi tangan mamat belah kanan tu...)

Ni minah saleh. Lantak ko le nk pkai ape pon.... Tapi mcmane dgn org lelaki yg dok kat area situ, xkan due ploh empat jam ngadap litar je kot??? Mustahil x toleh kiri kanan:)

Lantak le depa nk jual ape pon, name pon F1 kan? harussssslah moden....:)

Rase nk hi5 kat mamat ni sbb die sgt bangge pakai baju bendera UK. Sedangkan sesuku orang Mesia bangge sgt2 kibar bendera Jerman kononnye die hard fan si Maikel Shumeker tu...Sesuku org Mesia ni terlupe kot yg depa mkn belacan:)

Jadi, tepuk dada tanye hati. Aku bukannye manusia yg perfect, cume kesian kat anak2 mude kat luar sane tu. Terlalu nk ikutkan arus kemodenan sampai lupe asal usul, agama & keturunan. Tak salah nk gi tgk F1, tapi pandai2lah jaga diri & jaga mata;)

pssst: Majulah sukan utk negara!!!!





4 comments:

Eila Hanafiah said...

tak bolehla mamat tu..dah nak ke anu dah tu posisi tangan..hihi...

pompuan tupun sengall juga...main kasi biar jee...urmmmm


Tak maveles pun gadis2 tu...huhuhu...

Ina said...

tak tahu la..patut ka malaysia ni buat la minah pakai kebaya / baju kurung..tak tahu la dear..

DKosongLapan said...

errrr....errrrr.....errrrr..... speechless

A.I.N said...

eila: bak kate kwn ain, pondan2 kat phuket lg cun dr bebudak nih;)

ina: knonnye kalo pkai bju kebaye sgt kampung ler.. panas2 haruslah pkai singkat2:)

D_08: sile tutup mate..hik3