03 April 2010

NASI KERABU SATU!!!!

1st of all I want to say a big10x TQ to Kak Azi sbb watkan nasi kerabu kat aku, bukan kat aku sorg je, tp kat sume umat our section @ BPKA. Sedap wehhh, Kak Azi bwk N.Kerabu ngan Laksa Kelantan. Nk tmbh xleh lak sbb perot dh sengkak, nk bg ruang kat Laksa Kelantan lg, xckup ruang perot nih.. Aku xbwk camera dat time, so korang leh tgk kat sini. Kebetulan lak taim tu ofismate ktorg, fiza bwk kek SR sempena besday die, fuhh mmg bes ar..

nota kaki to Kak Azi : time kasih skali lg sbb akak wat jugak nasi kerabu. Dah xmeleleh lg air liur Ain nih, ilg dah kempunan, he3... (mujur sorg je perangai mcm Ain, kalo 10org request mcm2, pengsan Kak Azi nnt.kui3)

2 comments:

Adlina Husaini said...

weh terliurr..huhu

Azie said...

takpa memang dah niat nak buat makan sebelum berhenti. kalau boleh nak buat satu bahagian tapi tak berdaya nak buat banyak2. InsyaAllah kalau ada rezeki boleh makan lagi.