07 May 2010

KLIA TO ADELAIDE...WE MISS EACH OTHER~~~

on 30 Apr'10 (slps kejadian iPhone bukan milikku) aku sbnrnye on de way to KLIA sbb nk antar Kak Azi ke Adelaide. Kak Azi n family je gi Adelaide, aku anta smpai check in gate je...ekekekeke. Mcm biase aku dok sebelah Abg Pen drive. Memule aku risau gak takut xsmpat nk jumpe Kak Azi, yelah on dat time Abg pen ade meeting kat Ericsson. Goda punye goda akhirnye Abg Pen tewasss..kah kah kah.... die kate
"ok hny, ready!! Kol 6.30 B amik awk kat umah.. yahoooooooooo!!!

Aku smpai KLIA dlm kol 7.30 mlm. Cari punye cari akhirnye jumpe Kak Azi n family dok lepak kat ruang menunggu. Mcm biase xtvt kami berdue...TADAAAAA~~~~

Wlaupun dh 122x ktorg gmbr together2, tp feel kali ni lain skit. ala2 sadiss gitu..(percayelah, aku xnangis taww)


finally, aku bjaye gak bgamba dgn budak montel ni, YAYA. ntah knp mood die tsgtlah OK mlm tu.. (mood nk gi OZ, sape xsuke weh...)


Mood bermaaf-maafan... percaye jugak, aku xnangis taw.....


check-in... mse ni aku tgk abg, kakak, mak, mak mentue kak Azi dah sob seb sob seb.. KLIA dah start banjir mlm tu. Tp aku maintain, cover cun, xnangis punye..he3...

Hopefully Kak Azi n family hepi sokmo kat sane nnt. Insyaallah, kalo de ckup ongkosnya akan gue ke sana. Bye...bye.....


2 comments:

Azie said...

Datang jangan tak datang, kak zie tunggu kedatangan Ain & Zul.

NuZuL said...

insyaAllah kak. doakan kami ade ongkos yg ckup, n yg plg penting dah "sah" time tu.hik3