11 May 2010

BUAH MANGGA DILUAR PAGAR, AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN...

Mase aku blk kampung ke Perak last weekend, aku n emak smpt menerjah sepokok mangga yg rimbun2 buahnye kat dpn umah sedare aku. Jd ape lg, amik plastik beras (10kg punye) sumbat bebrape bijik mangge yg sempat dikait mak aku utk dibw balik ke Puchong..



Pas mak aku mengait, mak aku smpat mbebel jap "ko ni kak, org kait buah mangge pun ko nk tgkap gmbar. bukannye ko nk tlg.. apa daa!!'..

Tgh mak aku sebuk kait-mengait, aku pun bw Mya Zara gi blkang umah sedare aku tu, usha landskap die yg "comel tp cute"..namenye KURUMBA VILLAGE


ape yg speselnye KURUMBA VILLAGE ni, ia dibina di blakang umah sedare aku, sedare aku ni dok kuarters kerajaan..Dari tanah lapang dok terbiar mcm tu je, bek die bina Mini Garden, leh gak sedare mare lepak2 minum kopi blakang umah..

3 comments:

azira rais said...

sy budak br belajar, nk buah mangga sebijik...hehehe

NuZuL said...

ari tu de letak kat pantry buah mangga,
sape cepat die dapat (erk, ok x pantun nih..)

Anonymous said...

zQux coach outlet
qTcu cheap ugg boots
aRce michael kors purses
3jVjm cheap uggs
1tNhh chi hair straightener
6eEdo michael kors bags
7lQte nfl football jerseys
9sCss coach outlet online
9eVfv north face jackets
3rPbb botas ugg baratas
0hQbv cheap ghd
9zPfy michael kors
3eRit nfl shop canada
2hXdh planchas ghd baratas
7lGkr ugg sale