03 May 2010

OPOCOT iPHONE!!!

Date      : 30 April '10
Location : Dlm kete Abg Pen (on de way to KLIA)

Pada suatu ptg yg syahdu (dkt2 nk maghrib)...

   Eh, paper beg ape ni?

Aku : Amende ni B??
Abg Pen : Surpriseee........(die senyum2 kamben')
Aku : (dtg bulan ke hape Abg Pen ni tetibe nk wat surprise kat aku)


Aku : Eh, iPhone ar.... Tengkiu b...
(tetibe aku rase syg aku kat Abg Pen membuak2 mcm gunung berapi)

Pose skit..(muke berseri2, gumbira, rase nk wat shuffle dlm kete)
Abg Pen : Jeng3, bukan tu surprise b kat hny, tp kotak yg 1 lg tu..
Aku : ha????

Lorrr... amende nih, keciknye..

Rupe2nye aku dpt iPod Shuffle jer... sob3.. kecik ati aku. rase mcm nk terjun dr tingkap umah, eh silap tingkap kete.. Bile mase ye aku gune mende alah ni:~~~
a) Time tgh wat keje kat opis? mampos xdgr kalo bos aku panggil.. 
b) Time tgh basuh pinggan kat umah mak aku? kompem kne nyanyi skali, pastu mesti mak aku jerit2 "Woi Kak, ko nk kawen dgn org tua ke???"
c) Time nk tido? hmmm...xsempat abes 1 lagu, aku dah golll...


Nntlah aku pikir nk gune waktu bile ye... Anyway, thanks a lot Abg Pen.. at least die igt gak kat aku wlaupun aku xdpt brg sejibik mcm iPhone die tu.. Nk tggu aku beli iPod ni...XDENYEEE...

2 comments:

Adlina Husaini said...

alalala bestnya dapat hadiah =D

dun wory ain, tak lama lagi iphone tu akan jadi hak milik hang jugak kehkehkeh

btw, blog hang la ni comel laaa ^_^

thanks follow hijabparlour dear friend..

NuZuL said...

kalo jd milik aku pun 2nd hand jer... waaaa..

sapot bisnes kwn2. jap nnt aku letak kat online mall aku..