24 June 2011

NASI LEMAK LIMA PULOH SEN

Tajuk di atas sebenarnye xde kaitan dgn statement Abg Farid (ewaahhhh) dlm movie Cuti Cuti Cinta. Saje je buat tajuk bikin panassss skit sbb blog aku ni dh suam-suam n berhabuk (lame dh x jengok, bz ya amat). 

Sebenarnye minggu lepas Abg Pen bwk aku gi mkn kat Restoran Nasi Lemak CT Garden, Kg Baru, KL. Saje ubah selera gi KL lak, dok mkn kat Bangi n Puchong je, bosan le pulak. 

rupe2nye CT Garden ni sangat femes, aku ni baru 1st time mkn kat sini. He3... Eh, restoran ni CT Nurhaliza punye ke?:) Sangat ramai pengunjungnye. Kami smpai kol 9 mlm ok skit, mkin lewat mlm makin rmai lak yg dtg. 

Cer tgk Abg Pen, sgt x sabar kan rupenye... Bagi aku, nak kate sedap sgt tu xde lah, sdp lagi nasi lemak kat Pantai Dalam (aku pun name restoran tu ape), sdp lagi nasi lemak kat Bandar Baru Bangi. Tp sedap x sedap abes jugak le 2 bungkus tetiap sorg mkn. ekekeke

Location? sile rujuk map nih. Aku nk terang sebijik-sebijik kat mane sumpah aku x reti. Yg aku tau restoran ni kat celah-celah bedah lorong2 gelap. Ekekeke...

pssstttt: Tetibe rase nk wat nasi lemak air tangan sendiri pulak... :) Letak bwg besar byk2, letak ikan bilis byk2, abeh madu sepah x abes2...)

5 comments:

aDieyZa said...

zana x pernah gie situ.. nasi lemak kat bandar baru bangi yg sedap tu kat mana pulak? hihihi

azira rais said...

Ain masak nasi lemak pastu jgn lupa bg kita jgk yer...hehehe

Anonymous said...

cLzs coach outlet online
aStr cheap ugg boots uk
rPna michael kors purse
1kAfw ugg boots uk
3wGby chi hair products
9sRuv michael kors sale
5bAgy nfl football jerseys
1hDkv coach outlet
7mVhb north face sale
2zHsq ugg online
5wXlc ghd hair straighteners
7sNhm michael kors outlet
0qPcd nike nfl jerseys
0mAfj ghd
3gBib cheap uggs

Anonymous said...

pEiq coach usa
iFxu cheap uggs
sRcx michael kors purses
8kYwo cheap uggs
5rPrc chi
0vKhe michael kors outlet
3aQib nike nfl jerseys
3qChk coach outlet online
6kMra north face jackets
4sMvq botas ugg
2zQif ghd mini
6gWsi michael kors
1qUqt nfl shop canada
4gPqi plancha ghd
8pEie ugg boots usa

Anonymous said...

First off I would like to say fantastic blog!
I had a quick question which I'd like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing. I've had trouble clearing my mind in getting my thoughts out there.
I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying
to figure out how to begin. Any recommendations or hints?
Kudos!

Review my website ... コーチ