20 June 2011

MILK A DEAL

Dulu2, bile dgr @ bace citer psl online discount voucher, aku xlah caye sgt.. Bukan ape, takut kene tipu je. Yelah, kaw kaw depa bg diskaun ade yg sampai 90% diskaun. HEBAT TU!!!! Dari rege asal ratus2, kite leh beli puluh2 hengget je, syaratnye online payment. Bile dah bayar online, print out coupon pastu redeem. 

Mmmm...mcm menarik je. Jadi mase bulan April '11 ari tu terbuka pintu hati aku beli voucher kat www.milkadeal.com. Disebabkan hobi mase kecik2 smpai dh tua ni suke bergambo, aku beli photoshoot voucher yg berharge RM55.00, promoted by www.serinditphoto.com

Yessss...finally mlm td aku gi redeem voucher tu. Hasilnye, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-

lompat si katak lompat by Abg Pen bersame gadis ayu lagi jelita **sile muntah**

photogedix, seronok bebenor pompuan tu ye...

Yessssss lagi akhirnye aku percaye sgt2 bahawasanya online discount voucher ni betol n wujud. Tengs a lot to www.serinditphoto.com sbb korang mmg best sbbnye korang berjaye jadikan ktorg nmpk putih skit2 dlm gambo ni. ekekekeke. Walaupun ktorg dtg lmbt kat studio korang setia menunggu:)

psst: ohh..tidak!!!! aku tgh giler beli online voucher nih!!!!

2 comments:

aDieyZa said...

gambar sgt mantap & superb cantik!!

A.I.N said...

adieyza: berusaha ain jd putih, dah abes edit nih.ekekeke