26 August 2010

BERISTIFARLAH KAMU WAHAI SAHABAT...!!!

Nauzubillah Min Zalik... Mengucap pnjg aku bile bc blog budak nih... Aku xtau ape motif die mngarut meraban xtentu psl dlm blog die nih.. Mental ke budak nih? @ nk cari publisiti murahan ke? @ Follow mane2 ajaran sesat yg semestinye SESAT? Ntahlah... mybe budak ni kurang didikan agama sejak kecik, jd die kompius agama mane nk follow.  Korang nk tau ape die dok melalut dlm blog die, gi kat link nih..:-



Bukan aje kat blog die merapu, kat FB pon die dok melalut kat kwn2 same spesis mcm die..


Bukan niat aku nk mengaibkan manusia nih, tp bg aku budak lelaki ni dh melampau sgt. Allah s.w.t dipermainkan. Aku mengucap panjang..Mudah2an budak ni dibukakan pintu hatinya utk bertaubat. 

Firman Allah s.w.t :-

"Dan sesiapa daripada kamu berpaling (murtad) daripada agamanya, dan mati sedang tidak percaya, amalan mereka menjadi sia-sia, di dunia dan di akhirat, dan mereka itulah orang-orang Api; di dalamya mereka tinggal selama-lamanya." 




“sesungguhnya Allah tidak mengampuni dosa mempersekutukan (sesuatu) dengan Dia, dan Dia mengampuni dosa selain dari syirik itu bagi siapa yang di kehendaki-Nya.” (an Nisa’: 116).
“Sesungguhnya orang yang mempersekutukan (sesuatu dengan) Allah, maka pasti Allah mengharamkan padanya surga, dan tempatnya ialah neraka, tidaklah ada bagi orang-orang dzalim itu seseorang penolongpun.” (Al Maidah: 72).






3 comments:

Hana Ibrahim said...

keji nya!!! mana plak jumpa blog die ni eh??

NuZuL said...

kwn aku bg link. blog budak nih dah kne block, so aku dpt link nih je.

Anonymous said...

[p]Thus the pioneer-farmer found himself halted at the threshold of the frontier, for without fencing he could not proceed . The story tells that Ellwood and his wife took a buggy ride to Glidden's farm one Sunday [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire sale[/url] afternoon . In the late 1860's and early 1870's, hedge fencing, the cultivation of native thorn bushes such as the bois d' arc to serve as defense, was employed as well, to greater, but still little success . In spite of the early patent struggles, the battle between Haish and [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire price[/url] the Barb Fence Company had just begun . Fuhua provides two types of Razor Barbed Tape Wire, that is cross and straight, for customers' choice according to your budget [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire[/url] and installation needs . Besides supplying some common specifications provided in this site, we can also custom products according to your [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire price[/url] specific requirements . In the East and New England, fencing had been constructed [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire sale[/url] of stone walls, drawing upon the great amounts of stone found in the native soil . The addition of barbed wire, razor wire or razor tape to existing fences or perimeters are great traditional measures you can take to improve the security of your property.[/p]