09 March 2010

ADOBE PHOTOSHOP CS4, abis le pic sume nnt kne edit...

Mak oiiit, bz bebenor aku 2 3 minggu nih.. selagi aku terikat ngan contract SUBSIDY LAB tu, selagi itu le idup aku kelam kabut..(lmbt btol 19 Mac, cpt le abes subsidy lab nih, xsanggup weh... wlaupun tmptnye bes, mknannye mantop, tp aku xde selere weh...migrain hotak haku tgk skrin besar2 kat dlm hall ari2).. Tp dlm sebok2 aku berbrainstorming, aku sempat lg join CS4 course from 1-3rd March. Ha, dat course aku register ms bln 2 lg, rugi lak kalo cancel, dah le course idaman aku. Kalo amik course ni kat luar mau 400 hengget melayang..idok lerrr.....


berbekalkan note book diatas meja + botol air pink yg aku hangkot dr opis aku, aku bersedia utk berjuang...yeahhhh.....................

yang plg buat aku tersemangat join dis course, dpt lak trainer yg agak handsome, rambut ala2 beckham zmn ngorat victoria..sape xsemangat beb...keh3..

dpt lak mknan yg best ari2, lagi buat aku suke...

ade pulak geng ms course, pok pek pok pek le ktorg memanjang. Ni Nana, geng netball last year, dh kawen ye, to b'come mummy lg 2bln.. (pas ni die slim blk..hik3)

So, in conclusion, course ni mmg best, kalo sebulan kene attend pun aku sanggop. Tp mmg xlogik pun aku join course ni, x related lgsung dgn job aku. tp.. ADE AKU KESAHHH???cak cak cak cak...


2 comments:

Adlina Husaini said...

aku kesah!! cik cak cik cak =D

NuZuL said...

hu3..aku xsbr nk tggu BPTM install software ni kat PC aku. kompom aku lunch dpn PC pas nih..ekekekke