11 March 2010

WE ARE DE CHAMPIONNN..LALALALALALA

Tadaaaa.... bertemu kembali di dalam rancangan " jom pkat rmai2 dgr Ain celoteh..." he3... Ok2, kali ni aku nk citer psl netball game yg aku join last week. Dlm sebok2 aku dok kursus CS4 tu, aku smpt lg curi2 gi join game netball. hik3.. kalo dh minat xleh wat pe dek non oitt... kalo tgh tdo pun boleh jage ye kalo ade org mengajak main netball. Game kali Finance Division (our team) lwn others division under TKSP(Dasar). msti ade yg xtau amende le Ain merepek ni. Jap, bg aku xplain dlu.. Di bwh Ketua Setiausaha Perbendaharaan (KSP), ade 3 timbalan i) TKSP(dasar) ii) TKSP(pengurusan) iii) TKSP(sistem & kawalan). Under TKSP(Dasar) divide for 4 division i) Budget Div ii) Economic Div iii) Finance Div iv) Tax Div. Kalo xphm gak, click kat sini. Jd ktorg lwn setiap division lerrr.... Lwn punye lwn, rebut punye rebut (rebut bola ye..), lompat punye lompat, kitorg menang.. (yeeeee!!!sila tepuk tangan n hentak kaki tanda sokong). Xsangke jugak, yelah memasing bdn dah lemau (last aku main pun ms PSKK last year), lgpun sengal2 otot ms family day last week pun xabes lg tau.. Tp xsangke ktorg menang semua game. Cayalah... ok, moh le lyn pic yg agak comel comot nih spesel kat korang sume. yeeehaaa:-

haku yg tersengeh mcm kerang busuk.. he3
cube teka mane 1 aku.. sape yg btol aku blanje cekelat 2 posen. hik3

3 comments:

Adlina Husaini said...

wah make up baru blog dia eh =) congrat weh..tak sia2 p main

NuZuL said...

hu3..under maintainance lg nih... ntah2 ape2 aku godek...hik3

NuZuL said...

akakkkk (sebut dgn idgham kak nita yer) jgk yg pening nk ngejas.. <-- abg pen..