25 February 2010

WOWWWW!!!

Event    : WOW Carnival, Putrajaya
Venue   : Dpn opis aku
Date      : 20 & 21 Feb'10
Statistic : 3 kali gi dlm ms 2 ari...

WOWWW!! (wat bunyi ala2 terkejot skit) ... 3 round aku gi karnival ni  1) kol 1 thari pas abis meeting n discussion kat opis 2) kol 10 mlm pas mkn n smbil tgk bola (MU klh taim nih..) 3) kol 6 ptg esoknye.. (fruss sbb belon pns dh xde..). Karnival ni bese2 je aku tgk, bg aku bes lg JOM HEBOH...gerai2 pun xbyk bukak.. tp aku gi jugak (dah dkt ngan umah, melampau ar kalo xgi, org yg dok KL pun leh gi 2 3 kali..)

1 p.m : Aku berjalan kaki sensorg dr opis trus ke karnival ni. Fuh, panasnye..aku tgk panas terik mcm ni depa leh main street soccer, fuh, kalo aku xsanggop!!


playground bebudak yg berbekgraun kan opis aku.. (mcm teringin je aku nk join main, tp umur yg menghalang segala2nye..ewah..)


kete abg polis...polis pun dah canggih skrg tau...(dlu2 zaman aku kecik2 naik kete polis proton saga je tau)

 
mlm nye plak aku gi karnival ni ngan pn.tibang n tibang. (sepatutnye abg pen join skali time nih, tp die nk tgk bola plak, mmmm... termalah seadenye..) Mlm tu ade konsert, artis2nye Aizat, Misha Omar, M. Nasir, Ella, Jamal Abdillah n bla bla... aku pun xhengat, al-maklum le smpai lewat. Nk cr parking punyelah susah, bape kali pusing n kat ujung dunia bru ktorg dpt parking. (sian ayu, jauh die berjalan. Al-maklum le ibu mengandung..)

firework pun ade tau.. 5 minit gak ar bunga api depa dok main...besh3...:)

Pameran kete berhias pun ade. Mak aii, aku tgk sakan depa hias n psg aksesori kat kete depa, mau beribu rengget depa habes kat kete memasing. kalo aku ler, idok ler....

 esoknye plak aku gi karnival tu kol 6 ptg. Frass giler beb, adik2 aku beriye nk tgk belon panas tp depa dah xpsg. Tapiiii.... naseb bek de PS3 kat situ, jd bebudak ni xde la boring sgt ataupun rase menyesal gi karnival ni..(kat umah men game, kat sini pun ko nk men gam gak..isyh3...)


Tp dlm byk2 mende yg jual, guitar hero ni jugak yg adik2 aku dok kenen. bekenan habes. Ade ke patut die suruh aku beli time tu jugak.... (tp bes jugak guitar hero ni, aku pun seriously suke men game ni.. konon2 men gitar bebetol le. hik3..)




3 comments: