19 February 2010

BZ, MANDI XKENYANG, TIDO XBSH, MKN XLENA!!!

BIZInyeeee....

2 weeks ni mmg aku bz bangat. Start last week until 19 March aku "terpakse" n "pakse rela" join focus group wakil division for XXXX program  kat PICC (program ni terpakse jugak dirahsiakan, ni sume utk kepentingan rakyat mesia, hu3...ayat mcm wakil rakyat nk pancing undi je) 1st experience aku join bende2 cenggini. Takut, xcited, berdebar2 n ape2 jelah yg dok berpikior kat kepale hotak aku ni... Ari2 kne cr information, figure, perah idea, terkejar2 MOF-PICC-MOF-PICC ari2, kelam kabut, isyhh mcm2 ar. (kompom berat aku trun berkilo2 ni, huwawawawa) fikir to get xperience le aku  setuju to join dis program, kalo suke2 xde masenye, bek aku dok opis, wat kje opis (prepare kabinet paper, surat kelulusan, loan disbursement, sembang2 kat pantry, mengular ngan kak azi n geng ayam penyet, bla bla bla lg beshhh dr bende alah nih...) 

In conclusion, blog aku pun jd bersawang dlm tempoh sebulan ni, kalo de ms aku up date ye cayang2 sume..(ewah, mcm rmai je follower aku, hu3...)

2 comments:

Adlina Husaini said...

eh apa cer pasal xcident tu? cite la sket kat geng2 ayam penyet sekalian

NuZuL said...

nnt aku pi blik hang aku citer, true story klakar abes babe...wakakakaka