16 December 2009

MERAH MAKNGAH!!!!

Smlm aku ala2 mak datin gitu, dr ujung tudung sampai ujung tumit kasut aku pkai warne MERAH..
see----------------------->

 Sila abaikan muke aku yg xde secalit bedak n lipstick tu, focus to my new scaft (baru bli kelmarin) n bju kurung tu (baju kurung pun rembat dlm almari bju mak aku.. hik3.....)

bracelet beli kat Swak ari tu... 8 hengget je.. sedondon gitu.... next pic plisssssss!!!


sila abaikan jugak kaki yg xgebu mcm dinaz tu ye... kasut pun merah gitu..

Tp pelik kan, nape aku beriye nk posting topic ni, sbbnye selame aku gi keje, aku xkesah pun warne ape aku pkai gi keje, xmatching langsung.. henbeg ijau, kasut merah, baju oren.. mcm clown. he3...

No comments: