09 September 2011

ALL ABOUT SURI

Dah lame sebenarnye tak story mory psl retisss obesi nih... Disebabkan ari ni aku ade mood ala2 omputeh, jd aku nk citer psl budak yg plg comel lote di Hollywood, SURI CRUISE. Suri Cruise ni anak betol Tom Cruise n Katie Holmes. Bukan anak angkat mahupun anak buah2an depa. 

comelkan? ya, comel ya amat. Umur baru 5 tahun taww.. Menurut kate mak aku, muke Suri ni saling x tumpah kuah mcm muke aku mase kecik2 dedulu...(ha, sile muntah ijau!!!)

tersangatlah fashionable hokeyyyy:)

private jet, Suri punye taww. Ko ade? xde kan.. Jgn kate private jet, naik kapal terbang pon time Air Asia  buat promo RM1. Padahal tak penah dapat pon beli tiket rege RM1, walaupon sanggup ngadap internet pukol 3 pagi sbbnye time tu server Air Asia ok:). Merase naik MAS pun atas dasar urusan rasmi jerrr <--- kisah benar yg terjadi kat aku, hik3...

ha, tengok. Kecik2 lg mak bapak die pakaikan high heel. kelassss ko dek!!! 

kelasss lagi kan dress die? kompem harge sepasang baju die bersamaan dgn 10 psg baju+seluar+kasut aku. Eh, anak patung die mcm kembar Abg Pen lah....

Oklah, malas nk citer lebeh2, wat panas hati jer tgk baju budak kecik ni yg sangatlah mabeless.

psst: bersyukurlah dengan apa yang ada:)





3 comments:

Anonymous said...

tPxk coach factory
bQzg ugg boots sale uk
fFke michael kors outlet
6rXli ugg boots uk
8cJkc chi iron
7pLlz michael kors outlet
3yAus wholesale nfl jerseys
7nOxl coach outlet store
2kIzz north face jackets
8rCdp ugg baratas
3yOew ghd hair straighteners
6gLkb michael kors outlet
2vAyr nike nfl jerseys
8lQtr ghd baratas
9fTyp ugg store

Anonymous said...

pHeo coach
bWkc cheap ugg boots
dKhf michael kors bags
6vCzy ugg sale
3zWif chi iron
3kHpi michael kors outlet
5gSnk wholesale nfl jerseys
7dSen coach outlet
8eRez cheap north face jackets
9sHil ugg baratas
9fIwq ghd midnight collection
9oHhq michael kors outlet
2oTom nfl shop
4cTme plancha ghd
0zTyl cheap ugg boots

Anonymous said...

AxbRdq [url=http://onnrainnmcm.com/#25946]MCM[/url] SbyEbe http://onnrainnmcm.com/ ZswPns [url=http://mcmsenmon.com/#24976]MCM バッグ[/url] QeqIgl http://mcmsenmon.com/ NgmDdn [url=http://ninnkimcm.com/#09833]MCM 財布[/url] HziPco http://ninnkimcm.com/ AabHgf [url=http://kaidokumcm.com/#08898]MCM iphoneケース[/url] EohYwe http://kaidokumcm.com/ QmoSjz [url=http://manzokumcm.com/#56697]MCM 通販[/url] RmgGdr http://manzokumcm.com/ GqjIei http://chloenihon.com/ QlpWyp [url=http://chloenihon.com/]シーバイクロエ[/url] IogU http://toumikousin.com/ JlxUO [url=http://toumikousin.com/]TUMI 店舗[/url] MwsAeC http://toumikakaku.com/ EwjHcTE [url=http://toumikakaku.com/]TUMI 26141[/url] VtiTgk [url=http://mcmhannbai.com/]MCM リュック[/url] FwfUjh [url=http://mcmhannbai.com/]MCM リュック[/url]