11 June 2010

INAI DI JARI.JENG JENG JENG.....

Myazara, Myazara...kamu ni suke btol melaram. Ckup lah lipstik mak ko patah n hancur2kan, eyeshadow kakak ko korek2, pastu calit kat lulut n kaki ko. Minggu lepas ko request kat akak blikan beg make up siap dgn complete set gitu. Pening akak tgk ko Zara. Lagi pening bile akak tgk ko berinai ckup 20 jari. Tu diaaa...... siap request kat mak nk gune inai daun, xnk inai picit (inai ready-made tu). Budak ni punye psl, mak aku gi le petik daun inai kat depan umah..(naseb baik dpn umah de tnm pkok inai, kalo xde mau pusing 1 kampung cri daunnye..) Hasilnye...TADAAAA

Ha...kan ckup 20jari!!!
Mase nk pkaikan inai kat jari Zara, punyelah susah. Mak aku ckp baru pkai 2minit die ke toilet gi basuh, katenye xsbr nk tgk warne merah. 2 kali mak aku pkaikan, die gi bsuh gak. lastly, 3rd round mak aku selotep inai kat jari die. ha, padan muke... keh3.

2 comments:

Adlina Husaini said...

geram aku tgk jari2 montel dia tu..rasa cam nak gigit je

NuZuL said...

kalo ko nk tau aku suke gigit die.. (aku tgh geram kat die nih...)