04 June 2010

DABEL TRABEL

last month on 1st of May, Abg Pen n kwn 1 yob die, Abg Cha gi tgk konsert Double Trouble kat Bukit Kiara. Kump. Search n Wings punye konsert nih. Huuhhh... tgk kan pic yg Abg pen snap sesak tu!!! Rmai giler makhluk tuhan bsesak2 kat dlm stadium tu. Tgkkan artisnye mmg best (rock ooo), tp kalo setakat nk sesak mcm tu, tidak ler...!!! Bek aku dok umah tgk tv, byk lg konsert leh fllow, xspecially kat channel MTV. Menurut kate Abg Pen, jln punye lah sesak bangat, nk cr parking pun susah. Pastu caj parking pun CEKIK DARAH (mase ni lah deme nk wat bisnes Abg Pen ooiii...). Tp bak kate Abg Pen, TERBAEKKKK!!!! berbaloi2 byr tiket RM50, puas ati. Senyum sampai telinga le seminggu..

Bergmbr dgn org kampung, Pak Tam (Sinar FM)

Ramainye umat....



2 comments:

Anonymous said...

erkk koreksyen yer.. tiket 70 hengget tau.. apa brg 50 hengget.. tu stended konset af je..

-abg pend-

NuZuL said...

uik, mane tau konsert AF 50 hengget? mcm penah pegi je.wakakakakka