26 January 2010

YOB, NGIBEH YOB, NGIBEH!!!

Last Friday (22 Jan'10) aku fllow Abg.Pen gi trainin' ngibeh (badminton) kat Subang area mane ntah, tp dkt2 ngan area umah nenek aku jugak la.. Ni geng ngibeh Y4E edisi ke bp ntah aku xsure. Ant yg turun men mlm tu Azhan00, Sharmada01, Njang, Wan Njang n sape lg aku xkenal sgt lah. Aku xngibeh pun, aku tgk depa men je. Geng ngibeh ni xsetaraf ngan aku la. ( Mksud aku kalo aku join men depa tutup mate pun depa boleh menang.hik3) Pehh..boleh gak geng ni ngibeh, skali smash, berpusing bulu tangkis. Power2 deme sume nih...

Abg.Pen n geng tgh dok bersedia nk ngibeh... thn nafas Abg.Pen, kaber2...

Ni lak geng lwn Abg.Pen...

Aku ikutkan ade gak geng ngibeh, namenye Geng Ngibeh Putrajaya, sbbnye yg join majoritinye tinggal kat Putrajaya n sewaktu dgnnye. Last year slalu gak kitorg men, every month adelah 2 3 minggu trun ngibeh. Yg join pun geng Y4E jugak. Tp after raye last year slow ar n dah xde xtvt ngibeh mcm dlu. Yelah, memasing rmai yg dh kawen n yong2 rmai yg pregnant n de baby kecik, so kne jg baby dulu ye... Mybe pas yong2 n wife deme ni deliver bru leh de xtvt blk kot. (Kompem pas ni stroller baby berderet kat tepi court.hik3) Xpe2, bior auntie Nughul jg kome sume, mak2 baby sile tughun ngibeh, get back ur body shape...hu3...