20 January 2010

BLACK CANYON, MINAH REMPIT dan MAIKEL SHUMEKER

Last weekend Abg.Pen ajak aku gi mkn kat A_ _M_ _D_ (sila isi tmpt kosong, aku dah mls nk tulis, sbbnye xde tmpt lain nk gi..). Aku ni kenyang sbnrnye, baru pas melantak Nasi Ayam yg mak aku wat. (sedap2, hingga menjilat tapak tangan..) Tp, xpelah, mkn punye psl 4 round pun aku sggup. Aku pun suggest port baru, Black Canyon, sdp2 n sgt sdp. Last friday Adlina yg bwk aku ngan kak Azi mkn kat ctu.

Ni ha dinner yg ktorg order, menunye aku xhengat ape, classic sungguh namenye... Ape yg best kat cni menunye less salt, oil, n healthy.. Majoriti mknan stim n kalo goreng pun xnmpk minyak bercucuran...ewah. Mknan dr negara mane ntah im not sure. $$ not bad, murah skit dr Secret Recipe.

pas mkn ktorg meronda kali ke-100 kat A_ _M_ _D_ . A'ha...ape kate aku gi tgk wyg. "jom tgk wyg Abg Pen? Meh saye blanje..". Aku pun gi le beratur, rmai gak manusia mlm tu, nk lyn citer pe ye, yg ade movie Adnan Sempit ngan De Spy Next Door. Kalo tgk Adnan Sempit, awal2 lg Abg.Pen dah boikot, katenye citer tu leh tgk mase ari raye nnt. Citer jeki can pun Abg.pen boikot gak. Last2 cancel tgk wyg. (selamat duit aku mlm tu..he3..). Tetibe Abg Pen ajak aku gi 1 tmpt yg samar2 lmpunye.jeng..jeng..jeng..

Oo...gian nk men gem keta rupenye. " insert the coin pls...". Dah lame gak xlyn men game ni, mse aku kecik2 abah slalu bwk aku kat tmpt cenggini, aku tau abah bwk aku sbb nk cover line kan, nnt mak aku xbg abah aku kuar n pastu leh blk lewat, upah lak aku cekelat 1 bar. ekekeke bijak bpk aku, mcm aku gak. Dulu2 abah suke men Pac-Man. Ala, hantu yg mkn kacang tu. Ni ha aku tunjuk skit gambonye kalo korg dah lupe:---

 
bunyi mcm nih "nyet nyet nyet nyet..."

Isyh..mane leh jd ni, aku pun nk race gak..hu3...31/40, erk boleh lah, jgn last sudah!!!

Disebabkan Abg.Pen boikot tgk Adnan Sempit, biar aku lak jd Ain Himpit... amek ko, aku nk merempit mlm ni. he3... Ktorg race mlm tu, tp aku kalah ar, Abg.Pen men tipu.Ini tidak adilll!!!

Isyh..bile nak abes men game nih Abg.Pen?lagi lame lg byk duit kuar. Ha, jom kite pi snap sane sini.

Ha, pic ni ktorg tgkap kat jmbatan menghale ke PICC. Sgt cantek, bukan aku, tp jambatan tu...

pic together2, ewah MERAH gitu...


I'm a super HERO.he3... background Istana Kehakiman Presint 3. Nice building, kat dlm lg la pehhh!!! aku penah msuk last year, ala2 istana gitu. Tiang roman nye bapak besau. serius cantekk!!!

2 comments:

adlinahusaini said...

wahwah kena mintak royalti kat black canyon ni

NuZuL said...

naseb bek aku xknal bos depa, kalo x aku mintak 20%, kat hang 10%.ekekekkee