20 October 2009

Open House (OH) 10.10.2009

OH?sape punye? bile?xtau pon?xnk pon? he3...byk gak mmbr2 aku yg kecik ati bile dpt tau aku wat OH, tu pun pas depa jangok2 kat FB aku pas aku tempek keping2 gambo kat FB (bukan keping2, byk dek non!!). aku ni rase serbe slh pun ade, salah silap pun ade (salah silap harap diampunkan.hik3..)mcm ni, ni sebenonye OH family aku punye, yg dtg ramai le sedare mare dari seluroh pelusuk ngeri n ceghok ghantau (mcm le jauh sgt...). aku pun jmput mmbr yg dkt2 ngan umah je..jd kengkawan yg lain jgn le kecik ati, pankreas n organ dlman, sbb kalo aku jmput reramai spe lak nk tlg mak aku kat dapo..(rajinnye bunyi..padahal kol 10p.m dah membongkang)yelah mak aku kompem punye sebuk lyn kengkawan n sedaghe mare yg kdg2 aku sndiri pun xkenal(bgus punye perangai..)...

oklah, aku dgn rase rendah dighi nk tempek gak sekeping due gambo OH aghi tu.. majleh stat kol 12.00p.m sampai 12.00a.m( sampai ketengah mlm ko..yelah, memasing dok karok xhengat punye...)



kat OH umah aku de 3jeneh air- oren, sirap ngan air kelape (sedap ko air ini, kol 5ptg dh tggl bekas je..)

pulut kuning + kari telor..aku xmkn lgsung bende ni, yelah aku ni elergic skit bab pulut, kang tercirit2 aku 3hari, sape nk jwb?ekekeke

bubur kacang hijau. nih pun aku xmkn sbb aku request mak aku wat bubur pulut itam, tp mak aku wat gak bubur yg palen' aku xsuke nih.huh..!!

ni lak kari ayam..mak aku wat gak rendang ayam, tp xsmpan kat dapur dlu, kang kalo kuar sume mkn, mau smpi mlm abis dah mknan..huwahuwahuwa..

pecal section. ni kot yg wat spesel kat OH, 100 wat sendiri.. walaupun ktorg bukan org "jhowo" ktorg leh gak buat tau...(ala2 eksen gitu..)

laksa- ni sampai ptg je ade, mlm dah abis..sape dtg lmbt mmg xdapek den nk nolong aiii...

mee sup ni makde aku yg sponsor.tengkiu makde.muahhhhhhhhhkk

jgn lihat aksi gedik terlampau nih..wakakaka

kalo dah rmai2, mcm ni lah jdnye..mau aku xjerit 1 umah tgk depa gaduh...(garangkan?eee..takutnye...)

hamper yg telah ditaja oeh makde roha(makde lain ye..) hamper ni bg kat pemenang pertandingan kara X oke...

apehal lak budak nih yg dpt???... kazenku yg mmg gedik xabis2...

kaum ibu yg berjaye memecahkan speaker maksu aku.syabasss!!!
camerawoman yg begitu xprofesional..hik3(mampus aku kne blasah kalo die bc post ni...)

1 comment:

Anonymous said...

ouhh , kutuk angah yee ? ;)