29 July 2010

PANGGUNG WAYANG NI KAMI YG PUNYE..;)

Al-Kisah bln lepas... adik2 aku  sibuk btol ajak aku tgk movie citer KAPOOW... La bebudak nih, bukan ke kat channel 104 tiap2 ari Jumaat ade citer kan? Aisyhhh... Aku mmg xmo pegi, aku xde mood nk kuar umah. Tp depa beriye ajak aku, sipa bg duit tabung tu belikan tiket diorg. Dgn mode mls + badan lemau2 aku gagah gak bwk bebudak tu gi tgk movie tu..

Sampai2 kat IOI aku pun beli tiket n pilih seat, cehhh xcited bebudak ni aku tgk. Masuk panggung citer dh start, tp pelik gak xde org... dah dkt 1/2 jam, ktorg berempat je.. (aku, alif, iwan n sedare aku, Boboy). Ooooo... pas abes movie tu baru aku sedar mmg ktorg berempat je dlm panggung tu. Ntah nape xde org dlm tu aku pun xtau, padahal citer ni bes jugak. Lawak pun lawak.. Mybe xde heroin yg seksi2 n bekemban sane sini kot tu psl movie ni xdpt sambutan. bagi aku, movie ni sgt sesuai kalo mak bapak, kakak abg bwk budak2 gi tgk, sbb budak2 ni leh bepikir n depa more creative.. Aku jamin citer ni 100% halal..

disebabkan xde org, aku smpt snap pic bebudak yg tgh concentrate ni..

mcm bese, kalo dh smpai kat IOI ni xsah kalo x main game. 

awak tu dh pendek, ade ati nk bawak kete racing..hu3

pas main gem, gi main bola "kertas" lak...


1 comment:

Anonymous said...

[p]Thus the pioneer-farmer found himself halted at the threshold of the frontier, for without fencing he could not proceed . The story tells that Ellwood and his wife took a buggy ride to Glidden's farm one Sunday [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire sale[/url] afternoon . In the late 1860's and early 1870's, hedge fencing, the cultivation of native thorn bushes such as the bois d' arc to serve as defense, was employed as well, to greater, but still little success . In spite of the early patent struggles, the battle between Haish and [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire price[/url] the Barb Fence Company had just begun . Fuhua provides two types of Razor Barbed Tape Wire, that is cross and straight, for customers' choice according to your budget [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire[/url] and installation needs . Besides supplying some common specifications provided in this site, we can also custom products according to your [url=http://www.barbed-wires.com]Barbed wire price[/url] specific requirements . In the East and New England, fencing had been constructed [url=http://www.barbed-wires.com]razor wire sale[/url] of stone walls, drawing upon the great amounts of stone found in the native soil . The addition of barbed wire, razor wire or razor tape to existing fences or perimeters are great traditional measures you can take to improve the security of your property.[/p]